Srijeda, 6 Jula, 2022
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKJasmin Likić ukopan na mjesnom mezarju, Ljenobud do sada nije zapamtio takvu...

Jasmin Likić ukopan na mjesnom mezarju, Ljenobud do sada nije zapamtio takvu dženazu

Naš vrijedni i dobri sugrađanin i komšija, Jasmin Likić, sin Nizame i Sameda, iz naselja Ljenobud – općina Srebrenik, ukopan na mjesnom mezarju u Ljenobudu u Srijedu, 29. Januara, 2014. godine.

jasmin Likic

Jasmin je iz za sada nepoznatih razloga iznenada preminuo oko 22:40 sati u UKC Tuzla, u Ponedjeljak, 27. Januara, 2014. godine u 30-toj godini života. Završio je elektrotehnički fakultet – smjer energentika u Tuzli, i kao briljantan student radio u JU MSŠ Srebrenik, kao profesor elektrotehnike i informatike. Ovaj mladi čovjek je osim što je bio briljantan student, bio i izuzetan komšija, prijatelj i drug. Njegova blaga narav, tih govor i vrlo umne misli i riječi koje je izgovarao, plijenile su pažnju gdje god bi se pojavio. Voljeli su ga, poštovali i cijenili svi koji su ga poznavali, a najviše djeca iz njegovog komšiluka i našega naselja. Ostaće zapamćen i po svome požrtvovanom radu u MZ Ljenobud, gdje je bio član Vijeća MZ i obnašao funkciju sekretara, a bio je i član predsjedništva i predsjednik Foruma mladih SDP-a u Srebreniku. Ispred porodične kuće u Ljenobudu, slivala rijeka ljudi, sugrađana i prijatelja koji su došli da isprate našega Jasmina na njegovo posljednje počivalište. Ostaće zapamćeno da njegov rodni Ljenobud do sada nije zapamtio takvu dženazu, a suze u očima mnogih su najbolji dokaz da je jasmin Likić bio cijenjen, poštovan i voljen, kao čovjek i prijatelj.
Neka mu je vječni rahmet i milost Allaha dž.š. i neka se njegova plemenita duša odmara od kratkog ovozemaljskog života i puta, u prostranim dženetskim baštama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments