Srijeda, 25 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKOpćina Srebrenik dočekuje svog pobjednika Mirzu Selimovića

Općina Srebrenik dočekuje svog pobjednika Mirzu Selimovića

Pripreme za doček pobjednika osme sezone muzičkog šoua „Zvezde granda“ Mirze Selimovića su počele. Jedinstven i nezapamćem doček našem sugrađaninu, je u utorak 8. jula 2014. godine na Trgu Alije Izetbegovića u Srebreniku, u 21:00h.

Mirza Selimovic

Doček kakav se priređuje Mirzi Selimoviću, poslije pobjede u “Zvezdama Granda”, posvećen jednom čovjeku, nikada ranije, nije zabilježen. U ovom gradu su se dočekivale sportske ekipe, slavile su se sportske pobjede, ali ovakva euforija i radost stanovnika Srebrenika, nikada nije vladala.

Iako je finalna noć kada je zahvaljujući glasovima publike pobijedio, završena u subotu, zbog obaveza prema produkciji doček nije bilo moguće organizovati prije.

Mirza je u Srebrenik, donio statuu pobjednika „Zvezda Granda“. Učinio je to poslije čestitki i dodjeljenog stana, poslije prve snimljene pjesme, poslije suza radosnioca i poslije 9 mjeseci iščekivanja iz jedne u drugu televizijsku emisiju, direktora, voditelja i neprikosnovenog majstora neizvjesnosti i iščekivanja Saše Popovića.

Ovaj talentovani mladi pjevač iz Srebrenika muzikom se bavi od malih nogu, a gitara je njegova najveća ljubav. Tokom cijele osme sezone popularnog muzičkog takmičenja, zahvaljujući svojim sjajnim vokalnim sposobnostima, Mirza je bio jedan od favorita stručnog žirija i publike te zasluženo osvojio titulu pobjednika ovogodišnjeg takmičenja.

-„Ovim putem vam se zahvaljujem još jednom na podršci, jer vi ste najzaslužniji za ovaj uspjeh. U utorak ćete moći uživati i u muzičkom programu te pjesmama koje ću otpjevati za sve vas. Dođite da proslavimo pobjedu zajedno“,-poručio je Mirza i dodao kako će se pobjednički koncert u Srebreniku  održati 5. Avgusta.

U revijalnom dijelu programa  nastupit će i njegovi sugrađani Jasmin Hasić, Lejla Zahirović, Elma Hodžić i Melika Moranjkić.

Pokrovitelj i organizator dočeka pobjednika „Zvezde Granda“ Mirze Selimovića je općina Srebrenik i općinski načelnik Sanel Buljubašić, nosilac aktivnosti oko organizacije dočeka je JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik, a podršku su dali i mnogobrojni privredni subjekti općine Srebrenik.

IZAĐIMO I DOČEKAJMO POBJEDNIKA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments