Srijeda, 18 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKSutra (utorak) spektakularni pobjednički koncert Mirze Selimovića

Sutra (utorak) spektakularni pobjednički koncert Mirze Selimovića

mirza

Spektakularni pobjednički koncert Mirze Selimovića  obezbijedit će spektakl kakav se do sada nije zabilježio u našem gradu, a pored njega srebreničkoj publici predstavit će se i finalisti, Zorica Brunclik i Kemiš te gost iznenađenja koje za sada organizator čuva u tajnosti.

Vjerujemo kako će veliki broj Mirzinih fanova  iz zemlje i regiona doći i ispuniti gradski stadion Srebrenika do posljednjeg mjesta.

Popularni Srebreničanin je za vrijeme trajanja takmičenja a i nakon što je odnio titulu pobjednika punio velike diskoteke širom Bosne i Hercegovine ali i dijaspore, a što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

mirza 1

Raspjevanog i vidno sretnog  Mirzu sreli smo na generalnoj probi. – “Šta reći, ova sreća se ne može riječima opisati. Ostvarenje mojih snova, a za to ste najzaslužniji vi koji ste glasali i podržavali me na bilo kakav način tokom cijele sezone! Ne znam kako vam se zahvaliti, osim obećati odličnu atmosferu na pobjedničkom koncertu u Srebreniku na kojem ćemo uživati. Vidimo se sutra u 20 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku “,- rekao je ovom prilikom Mirza Selimović.

mirza 2

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments