Načelnik općine Srebrenik upriličio prijem za članove Upravnog odbora Udruženja privrednika

0

SLIKE- 17. XII - 2014 009

U Kabinetu načelnika općine je upriličen prijem za članove Upravnog odbora Udruženja privrednika općine Srebrenik, na čelu sa predsjednikom UPS-a, gospodinom Hercegovac Sulejmanom.

Načelnik općine Srebrenik, Nihad Omerović je istakao značaj naših privrednika i njihovih privrednih društava za našu općinu, njen imidž i život naših sugrađana.

Svjesni teške ekonomske situacije i problema u poslovanju, naši privrednici ipak pobjeđuju sve nedaće, opstaju i razvijaju se na izuzetno zahtjevnom domaćem i stranom tržištu.

Obećana je svesrdna pomoć privrednicima i najavljeno skoro formiranje dva stručna tima, čiji će prevashodni zadatak biti stvaranje što povoljnije poslovne klime na području naše Općine, kao i maksimalna podrška privrednicima u cilju pojednostavljivanja procedura i obezbjeđivanja svih potrebnih dokumenata i dozvola koje su u nadležnosti Općine.

Privrednici su se zahvalili na prijemu i gostoprimstvu uz konstataciju da samo zajedno možemo graditi imidž prosperitetne i napredne Općine.

PRESS SLUŽBA OPĆINA SREBRENIK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here