NS BiH: Poštujmo sportske protivnike, a neka se s Bilinog polja čuje pjesma navijača

0

navijaci-bih

Pred  reprezentacijom BiH, našim Zmajevima, nalazi se  još jedna značajna utakmica. Susret sa reprezentacijom Izraela nije samo važan zbog tri boda koja nas mogu približiti Evropskom prvenstvu to je i test našeg domaćinstva, ispit na kojem trebamo dokazati kako smo sposobni pobjedu ostvariti u poštenom nadmetanju i isključivo na zelenom terenu, prenosi novinska agencija Patria.

– Pomozite nam da zajedno dođemo do tog cilja. Fer i sportskim ponašanjem budite još jednom dvanaesti igrač Zmajeva. Pokažimo sportskoj svjetskoj javnosti da BiH može biti svakome dobar domaćin i da su pobjede koje su do sada ostvarili naši reprezentativci prevashodno rezultat njihovog znanja, motivacije i zajedništva.

Neka Bilino polje na utakmici sa Izraelom bude uljepšano simbolima i bojama Bosne i Hercegovine. Neka se sa tribina čuje pjesma i slogani kojima ćemo pokazati da volimo našu domovinu i naše Zmajeve, ali i da poštujemo sportske protivnike.

Pomozite nam da utakmica sa Izraelom bude upamćena kao veličanstveni sportski događaj. Ne dozvolite da bilo kojim gestom bacimo mrlju na našu reprezentaciju i našu državu. Navijajmo za BiH grlom, dlanovima, srcem, ponosno i  dostojanstveno, kažu iz Nogometnog saveza BiH

Utakmica sa Izraelom nije samo nadmetanje za tri boda, to je borba i za naš sportski ugled. Pokažimo svjetskoj javnosti da volimo naše Zmajeve, da  volimo našu BiH da je to jedino zbog čega ćemo 12. juna zajedno biti na Bilinom polju.

 Nap.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here