Đoković investirao u nekretnine 25 miliona eura

0

djokovic-ristic (1)

 

Prema dostupnim podacima prvi teniser svijeta Novak Đoković dosad je u karijeri samo od turnirskih nagrada zaradio gotovo 100 miliona eura, a samo u prošloj godini je od sponzora uprihodovao 31,1 milion eura.

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković potrošio je više od 25 miliona eura na nekretnine, jahtu, automobile, donacije, putovanja i druge stvari! Njegovo se ukupno bogatstvo procjenjuje na oko 150 miliona eura, a tu spadaju i stanovi na elitnim lokacijama, luksuzna vozila, restorani, dionice.

Najskuplja stvar koju je Novak dosad kupio jeste četvorosoban apartman u Monte Carlu, koji ga je koštao osam miliona eura, a pored stana u mondenom ljetovalištu, popularni Nole ima i luksuzni restoran u koji zalaze njegovi prijatelji i bogata klijentela.

No, Đokoviću restoran Eqvita u Kneževini nije jedina investicija u ugostiteljstvu. Nole je vlasnik i lanca restorana “Novak” u Novom Beogradu, na Dorćolu i Banjaluci.

Đoković je i vlasnik jahte “Sunseeker 60” vrijedne oko pet miliona eura. Plovilo je napravljeno po specijalnoj Noletovoj narudžbi u Engleskoj, a brod kojem je dao ime “Dijana” po majci uglavnom drži u marini “Porto Montenegro” u Tivtu i služi mu za krstarenje po Jadranu. (biznis.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime