“Putem stare slave” – budi se posrnuli gigant OFK Gradina

 

 

Nakon što je nedavno održana vanredna Skupština OFK Gradina na kojoj je usvojen  prijedlog osnivanja radnog tijela u Gradini za period do sazivanja redovne Skupštine i odabira članova izvršnog odbora, ovo radno tijelo zajedno sa navijačima pokrenulo je momentalno nekoliko važnih aktivnosti koje bi trebale ozdraviti klub.

Nova privremena uprava odmah se dala na posao kako bi Gradina spremno ušla u novu sezonu, angažovan je šef stručnog štaba Fuad Grbešić, a ovih dana potpisano je i nekoliko respektabilnih pojačanja i počele su pripreme.

Ozdravljenju Gradine nesebično pomažu i “Apachi”, oni su ovih dana zajedno sa upravom kluba pokrenuli  projekat “Putem stare slave”, u okviru kojeg su puštene u prodaju članske karte koje koštaju pristupačnih 20KM. Cilj ovog projekta jeste  vraćanje fudbalske atmosfere u Srebrenik i navijača na tribine kao i pomoć klubu.

Sa članskom kartom može se besplatno ući na domaće  utakmice Gradine u narednoj sezoni, a imena svih članova biti će transparentno objavljena na zvaničnoj stranici. Navijači i predstavnici kluba pozivaju sve simpatizere  i prijatelje sporta da  kupovinom karte pomognu Gradini na njenom putu povratka na stare staze slave.

Prvog dana akcije  je prodana 61 članska karta, a iste se mogu kupiti po simboličnoj cijeni od 20 KM na ovlaštenim prodajnim mjestima caffe bar “Hangover”, “San Remo” i “Pompey pub” u centru grada.