Subota, 2 Jula, 2022
Google search engine
HomeBIZNISFINconsult održao četvrti ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli, te...

FINconsult održao četvrti ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli, te obilježio 13 godina uspješnog rada

Edukativno konsultanska kuća FINconsult u Tuzli je jučer u amfiteatru Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra održao 4. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH.
Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.
Na seminaru su prezentirane aktuelne teme vezane za prijedlog novog Zakona o računovodstvu i reviziji, aktuelnosti inspekcijskog nadzora u oblasti direktnih poreza, primjenu novih i izmjenjenih propisa i MRS/MSFI-kroz primjere.

Posebna tema ovog seminara se odnosi na na Inpekcijski nadzor u primjeni propisa iz oblasti direktnih poreza, koju su prezentirati predstavnici Porezne uprave FBiH. Ovo je bila prilika da se u direktnim kontaktima sa inspektorima pojasne nedoumice i nejasnoće, te otklone dileme u primjeni relevantnih zakona od značaja za rad finansijsko-računovodstvene profesije.

U pauzi seminara od 12-13 sati FINconsult je obilježio 13 godina uspješnog rada prigodnom zakuskom, te upriličio promociju 70. jubilarnog izdanja međunarodno indeksiranog naučno-stručnog časopisa Poslovni konsultant.

Za 13. godina uspješnog rada FINcosnult ima više od 4.000 educiranih osoba, osoba koje dolaze na seminare KPE i certificiranih osoba koje su stekle zvanje u finansijsko računovodstvenim profesijama.

FINconsult pored Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još 5 bosansko-hercegovačkih gradova.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments