Nedjelja, 3 Jula, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETBingo City Centar u Tuzli proslavlja 1. rođendan

Bingo City Centar u Tuzli proslavlja 1. rođendan

Ovaj savremeni tržni centar se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana.

“Mi smo tačno prije godinu dana otvorili ovaj tržni centar. Veoma smo zadovljni jer je Bingo City Centar postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci”, rekla je menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić.

Ona vjeruje da je ovaj centar od izuzetnog značaja za cijelu Bosnu i Hercegovinu, ali i regiju u cijelosti.

“Cijeli Tuzlanski kanton je oživio otvaranjem ovog centra, kao i region. To pokazuju i posjete kupaca koji nam dolaze izvan granica BiH”, naglasila je Tomić.

Bingo City Centar svojim kupcima nudi više od 50 brendova, tako da svi oni koji žele dobar shopping svakako trebaju posjetiti ovaj tržni centar.

“S obzirom da mi pratimo sve ono što se dešava u svijetu, ali i potrebe naših kupaca, u planu imamo jedno značajno proširenje. O tome ćemo svakako pričati kada bude vrijeme za to”, istakla je Tomić.

Prvi rođendan Bingo City Centra privukao je veliki broj posjetilaca koji imaju priliku uživati u cjelodnevnom bogatom programu.

Od 18 sati goste će zabavljati glumica, vokalistica i historičarka umjetnosti Ina Hamzić te mladi pjevači Armin Dedić i Mirza Selimović.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments