Ponedjeljak, 6 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKNačelnik Općine Srebrenik Nihad Omerović upriličio novogodišnje prijeme

Načelnik Općine Srebrenik Nihad Omerović upriličio novogodišnje prijeme

 
Posljednji radni dan tekuće kalendarske godine na području Općine Srebrenik bio je u znaku tradicionalnih pred novogodišnjih prijema za predstavnike javnog , privredenog , političkog i kluturnog zivota ove općine. U kabinetu načelnika Općine Srebrenik Nihada Omerovića upriličen je prijem  za predsatvnike nevladinih organizacija,nadarene studenete i druge mlade ljude , koji kroz različite vidove aktvnosti , bilo na poslovnom , obrazovnom ,umjetničkom i drugom planu , na najbolji način prezentuju  Opčinu Srebrenik i BiH. Bila je to prilika da se još jednom čuje glas onih na kojima počiva budućnost BiH ,a koji svojim entuzijazmom   svakodnevnim školskim i drugim aktvnostima idu  “korak više” u stvaranju bolje BiH.
Upućujući im iskrene čestitke za sve što su u toku ove kalendarske godine , kroz svoj angažman , učinili na afirmaciji Općine Srebrenik , načelnik Omerović u ime izvršne vlasti ove općine obećao im je podršku i u narednom periodu , naglasiviši dabi upravo omladi ljudi trebali biti putokaz i svim drugim mladim ljudima za izgradnju bolje BiH. Svečani prijemi danas su upriličeni i za predstavnike mjesnih zajednica sa područja Općine Srebrenik , direktore privrrdednih društava , javinih ustanova i preduzeća , sportskih i kluturnih institucija.
I ovom prilikom sumirani su rezultati na planu infrastrukturnog i ekonomskog razvoja Općine Srebrenik u toku 2017-te godine , a najvaljeni su i nekli od projekata koji se očekuju u 2018-toj godini. Kako je istakao načelnik Općine Srebrenik 208 -ta godina trebala bi biti u znaku rješavanja problema vodosnabdijevanja , uredjenja poslovnih zona , ali i sistematizacije općinskih organa uprave , sve u cilju pruzanja kvalitetenijih usluga gradjanima ove općine i stvaranja uslova za privlačen je investitora na ovo područje. Ovom prilikon načelnik Općine Srebrenik Nihad Omerović uputio je i iskrene čestitke svig gradajnima ove općine u povodu nastupajuće 2018.godine .ž
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments