Na Trgu slobode svečano otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija

Riječ je o manifestaciji koju uspješno organizuju Opšte udruženje samostalnih obrtnika, Grad Tuzla, te gradska javna preduzeća i ustanove. U revijalnom dijelu programa učestvovali su Ekrem Hažić Soso, Jasmin Malkočević, GKUD Bosna i Libero. Prisutnima se obratio gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović koji je ovom prilikom praznični bazar proglasio otvorenim.

“U sklopu ove manifestacije imat ćemo organizovanu Dječiju novu godinu kao i doček Nove 2018. godine, na otvorenom, za odrasle. Programski sadržaji se još uvijek popunjavaju. Nastojimo da popunimo sadržaj i da, prije svega djeci, uljepšamo zimski raspust koliko god je to moguće”, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Zimska čarolija“ će trajati do 8. januara 2018. godine, a u sklopu ove manifestacije će biti obilježani katolički i pravoslavni Božić, Dječija nova godina i Centralna manifestacija doćeka 2018. godine.

Sponzor ovogodišnje manifestacije na Trgu Slobode je BH Telecom, čija akcija takođe nosi naziv “Zimska čarolija”. Učestvujte u novoj nagradnoj igri BH Telecoma i osvojite jednu od čak 24 vrijedne nagrade!Dovoljno je samo da pošaljete SMS poruku u definisanom formatu. Nagradna igra „Zimska čarolija uz BH Telecom!“ traje do 27.12.2017. godine.