“Ćiro” bi mogao biti novi trener Sloge iz Siminog Hana

“Husić je veoma nadaren za posao koji radi. Siguran sam da će napraviti uspjeh koji pobornici ovog kluba očekuju. Bio bih veoma počašćen kada bih opet ostvario saradnju s njim, ovaj put u Slogi. U tuzlanskoj Slobodi smo sarađivali na najidealniji način i jako bi me veselilo da dođe do nove ‘ljubavi'”, rekao nam je popularni Ćiro.

Rođeni Travničan je osim treniranja Slobode bio i na čelu reprezentacije Bosne i Hercegovine u periodu od 2008. do 2009. godine pa mu iskustvo iz bh. nogometa nije strano.

“Mogu reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u bh. nogomet. Samo bih u BiH otišao trenirati i raditi”, poručio je legendarni trener.

Slogin čelnik Husić je u razgovoru za portal Klix.ba otkrio da bi novi trener kluba mogao biti upravo Blažević.

“Još uvijek nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore”, rekao nam je Husić. (KLIX)