“Ćiro” bi mogao biti novi trener Sloge iz Siminog Hana

0
73

“Husić je veoma nadaren za posao koji radi. Siguran sam da će napraviti uspjeh koji pobornici ovog kluba očekuju. Bio bih veoma počašćen kada bih opet ostvario saradnju s njim, ovaj put u Slogi. U tuzlanskoj Slobodi smo sarađivali na najidealniji način i jako bi me veselilo da dođe do nove ‘ljubavi'”, rekao nam je popularni Ćiro.

Rođeni Travničan je osim treniranja Slobode bio i na čelu reprezentacije Bosne i Hercegovine u periodu od 2008. do 2009. godine pa mu iskustvo iz bh. nogometa nije strano.

“Mogu reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u bh. nogomet. Samo bih u BiH otišao trenirati i raditi”, poručio je legendarni trener.

Slogin čelnik Husić je u razgovoru za portal Klix.ba otkrio da bi novi trener kluba mogao biti upravo Blažević.

“Još uvijek nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore”, rekao nam je Husić. (KLIX)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime