Četvrtak, 18 Augusta, 2022
Google search engine
HomeBIZNISFINconsult održao prvi ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli

FINconsult održao prvi ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli

FINconsult je danas 16.01.2018. godini u Tuzli u amfiteatru Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra održao 1. ovogodišnji ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH, na temu:
„GODIŠNJI OBRAČUN – SASTAVLJANJE I PODNOŠENJE FINANSIJSKIH, POREZNIH I OSTALIH IZVJEŠTAJA I PRIJAVA ZA 2017. GODINU, I PRIMJENA NOVIH STANDARDA I PROPISA“
Na seminaru su prezentirane aktuelne teme vezane za godišnji obračun, sastavljanje i podnošenje finansijskih, poreznih i ostalih izvještaja i prijava za 2017. godinu, te primjenu novih standarda i propisa.
Pripremljen je sadržajan seminarski Priručnik sa dosta praktičnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predavača, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što veće koristi za učesnike seminara.
Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.
FINconsult pored Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još 5 bosansko-hercegovačkih gradova:
Sarajevo, 17.01.2018. (srijeda), hotel Grand
Tešanj-Jelah, 18.01.2018. (četvrtak), hotel AA Jelah
Gračanica, 23.01.2018.  (utorak), Sala za sjednice – zgrada općine Gračanica
Gradačac, 24.01.2018.  (srijeda), Amfiteatar – MSŠ „Hasan Kikić“ Gradačac
Brčko, 25.01.2018.  (četvrtak), hotel Jelena
Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno – konsultantske kuće FINconsult možete pogledati na www.finconsult.ba

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments