Četvrtak, 18 Augusta, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETUskoro nova aviolinija na relaciji Tuzla - Beč, cijene vrlo povoljne

Uskoro nova aviolinija na relaciji Tuzla – Beč, cijene vrlo povoljne

Nova low-cost linija će biti uspostavljena 27. aprila sa tri sedmična leta ponedjeljkom, srijedom i petkom što će otvoriti nove mogućnosti za putnike iz Bosne i Hercegovine da otkriju jedan od evropskih glavnih kulturnih centara i to uz povoljne cijene karata već od 19,99 EUR ili 39,99 konvertibilnih maraka (cijena karte u jednom smjeru sa svim uključenim taksama i obaveznim doplatama i ručnim prtljagom maksimalnih dimenzija do 55x40x23cm).

Glavni grad Austrije je idealna destinacija za putnike koji žele da otkriju barokne ulice i kraljevske palate. Bečka muzička i umjetnička remek-djela zajedno sa kulturom kafana i dimaničnom i raznorodnom scenom nude brojne načine za kvalitetno popunjavanje slobodnog vremena.

U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja, Wizz nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Bosne i Hercegovine, nudeći u ovoj godini ukupno 15 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva bh. aerodroma, što će dalje doprinijeti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja, saopćeno je iz Wizz Aira.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments