Srijeda, 1 Decembra, 2021
Google search engine
HomeMAGAZINPREMIJERNO: MJESTO ZLOČINA - Čarobni glas i nestvarne emocije u novoj pjesmi...

PREMIJERNO: MJESTO ZLOČINA – Čarobni glas i nestvarne emocije u novoj pjesmi Mirze Selimovića!

Mladi, simpatični, talentirani i uvijek nasmijani  Mirza Selimović pred Valentinovo donosi novu muzičku priču.

Nakon uspješne saradnje sa Ivanom Selakov na obradi pjesme„Da se opet rodim“, publika će imati prilike da sluša šta je Mirza pripremio sa Mirjanom Dević koja potpisuje tekst, Jocom Savićem koji je zaslučan za muziku, Vladanom Popovićem koji je radio aranžman zajedno sa Jocom Savićem, ali i sa jednako bitnim i fenomenalnim Vedadom Jašarevićem koji se pobrinuo za spot.

Snimanje spota trajalo je dva dana, a spot je sniman u Beogradu i Novom Sadu.

„Mrzi me, slobodno me gađaj suzama, samo nemoj, nemoj ćutati“ Selimović poručuje u svojoj novoj pjesmi „Mjesto zločina“ koja će bez ikakve sumnje pronaći svoje mjesto na radijskom i tv eteru, kao i u srcima mnogih.

Ovo je ipak malo brža pjesma za razliku od prethodnog singla „Da se opet rodim“, a i u njoj je naravno glavna tema ljubav. Poslije jedne ili više ljubavi ostaju saučesnici: čuvari tajni koje više nisu nikakve tajne. Prepune pepeljare i prazno srce.

– Vjerujem da će publika prihvatiti ovu pjesmu i da će je rado pjevušiti dok se voze u automobilu, kući dok obavljaju svakodnevne poslove i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma je emotivna i izaziva različite emocije – poručuje Mirza.

Publika, posebno ženski dio koja od samih početaka prati Mirzu i voli njegov upečatljiv vokal, sa nestrpljenjem je čekala upravo ovaj dan! Zato ne sumnjamo da će „Mjesto zločina“ brzo pronaći put do srca publike.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments