Nedjelja, 28 Novembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETDanas završava GRAPOS EXPO 2018. Ulaz besplatan do 16:00 sati

Danas završava GRAPOS EXPO 2018. Ulaz besplatan do 16:00 sati

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos- expo 2018. već devetu godinu zaredom okuplja izlagače i posjetioce iz svih dijelova naše zemlje ali i inostranstva. Podsjećamo da su se na sajmu ove godine predstavila 332 izlagača na 124 štanda. Četvrtog dana sajma (petak) posebnu pažnju velikog broja prisutnih privukla je manifestacija dodjele priznanja i to :
– Specijalno priznanje za originalnost prezentacije koje je uručeno firmama Lović & Co i BH Motors te Udruženju žena Gračanica;

Priznanje za životno dijelo koje je uručeno Putničkoj agenciji Elketours;

– Grapos 2018 priznanje:
Zlatni grapos: Kovan M.I.
Srebreni grapos: Hrvatska obrtnička komora
Bronzani grapos: Hajrić prom.

Po završetku dodjele priznanja, prisutni su uživali u performansu članica plesnog studija Plamingo. Pored ove manifestacije, danas je upriličeno i potpisivanje memoranduma o saradnji između načelnika Općine Gračanica i predsjednika Obrtničke komore Tuzlanskog kantona u svrhu sufinansiranja zapošljavanja mladih osoba od 18 do 35 godina. Također, potpisan je i memorandum između voditelja projekta Udruženja „Progres“ sa poslodavcima i kandidatima polaznicima praktične obuke, kao i potpisivanje načelnika Općina Lukavac i Gračanica sa poslodavcima sa pomenutih opština.

Danas sajam radi od 10:00 do 16:00h a ulaz zadnjeg dana sajma je besplatan.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments