Srijeda, 1 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKI ove godine proljetna akcija uređenja grada i naseljenih mjesta općine Srebrenik

I ove godine proljetna akcija uređenja grada i naseljenih mjesta općine Srebrenik

U skladu s članom 146. Odluke o komunalnom redu, načelnik općine Srebrenik Nihad Omerović je donio Program proljetne akcije uređenja grada i naseljenih mjesta općine Srebrenik, koja će se realizirati od 19. aprila do 31. maja 2018. godine.

Ovim programom, između ostalih aktivnosti, planirana je organizacija akcije uklanjanjanja divljih deponija smeća, čišćenje šireg područja planine Majevice i svih vodotoka na području općine Srebrenik, koja će se realizovati u subotu, 21. aprila ove godine.

Akcija će se realizovati u saradnji s mjesnim zajednicama i građanima, JP „9. Septembar“ Srebrenik, nevladinim organizacijama i privrednim subjektima s područja srebreničke općine.

Pozivaju se građani, privredni i drugi subjekti da se uključe u ovu akciju te daju svoj doprinos na uklanjanju divljih deponija smeća, čišćenju i uređenju svih javnih i privatnih površina, šuma i vodotoka na području srebreničke općine.

Više informacija o organizaciji same akcije, građani mogu dobiti kod predsjednika mjesnih zajednica, u Službi za prostorno uređenje i na zvaničnoj web-stranici Općine Srebrenik.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments