Nedjelja, 5 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETUprava policije MUP-a TK –Tokom pretresa policajci oduzeli drogu

Uprava policije MUP-a TK –Tokom pretresa policajci oduzeli drogu

Jučer su u Gradačcu službenici OKP PU/PS Gradačac izvršili  pretres bez pismene naredbe lica M.H., rođen 1995. godine iz Gradačca, kojom prilikom su kod istog  pronašli i oduzeli  manje pakovanje od pvc. folije u kojoj se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Canabis“. Takođe, 19.04.2018.godine u Lukavcu, službenici OKP PU Lukavac su izvršili pretres bez pismene naredbe lica  A.D., rođen 1984. godine  iz Tuzle, kojom prilikom su kod istog pronašli pvc. kutiju u kojoj se nalazila materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed“.

Istog dana u Tuzli, službenici OKP PU Tuzla su izvršili pretres bez pismene naredbe lica J.Dž., rođen 1986. godine iz Brčkog, kom prilikom su kod istog  pronašli pvc. kesicu u kojoj se nalazilo pakovanje tableta „Suboxsana“.

Dana 19.04.2018. godine na području općine Gračanice, policijski službenici PS Gračanica i PS Doboj Istok su izvršili pretres bez pismene naredbe lica A.V., rođen 1989. godine iz Gračanice i A.M., rođen 1993. godine, nastanjen na području općine Gračanice, kojom prilikom su kod A.V. pronašli manje pakovanje od pvc. folije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Canabis“

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, dok su potrebne mjere i radnje na dokumentovanju navedeni događaja preduzeli službenici Uprave policije MUP TK-a (OKP PU Gradačac, PU Lukavac, PU Tuzla i PS Doboj Istok).

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments