Nedjelja, 28 Novembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKNačelnik Općine Srebrenik upriličio prijem za košarkaše Gradine

Načelnik Općine Srebrenik upriličio prijem za košarkaše Gradine

Načelnik općine Srebrenik Nihad Omerović danas je upriličio svečani prijem za igrače i rukovodstvo Košarkaškog kluba Gradina Srebrenik. Prijem je organiziran u povodu velikog sportskog uspjeha srebreničkih košarkaša koji su se i ove godine plasirali u finale play-offa A-1 lige Košarkaškog saveza Federacije BiH. –„Ovo što su ostvarili naši košarkaši može poslužiti kao najsvjetliji primjer svim građanima, ne samo Srebrenika, već i cijele Bosne i Hercegovine. Vrijednost njihovog uspjeha nije samo u rezultataima ostvarenim na sportskom terenu, već i u tome što su pokazali kako se mladi ljudi srcem bore za boje svog kluba“, istakao je načelnik Omerović.

Zahvalivši se na prijemu, Adnan Mujkić, predsjednik KK Gradina i Miodrag Tanasilović, kapiten srebreničkog tima, posebno su naglasili da je ovaj sportski uspjeh rezultat osmogodišnjeg mukotrpnog rada, ali i jedinstva i zajedništva svih članova ovog sportskog kolektiva. Košarkaši Gradine na današnjem prijemu obećali su da će u predstojećim utakmicama finala play-offa protiv zeničkog Čelika ostaviti srce na terenu, kako bi izborili plasman u Prvu košarkašku ligu Bosne i Hercegovine.

Na kraju današnjeg prijema predstavnici KK Gradina općinskom načelniku Nihadu Omeroviću uručili su poklone – dres ovog kluba i pozivnicu za prvu utakmicu finala play-offa koja će se odigrati u nedjelju, 13. maja u Sportskoj dvorani u Srebreniku s početkom od 19 sati i 30 minuta.

Nacelnik opcine uprilicio prijem za kosarkase KK GRADINA

Načelnik općine Srebrenik Nihad Omerović danas je upriličio svečani prijem za igrače i rukovodstvo Košarkaškog kluba Gradina Srebrenik. Prijem je organiziran u povodu velikog sportskog uspjeha srebreničkih košarkaša koji su se i ove godine plasirali u finale play-offa A-1 lige Košarkaškog saveza Federacije BiH

Gepostet von Radio Srebrenik 90,8 i 103 FM am Freitag, 11. Mai 2018

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments