Ponedjeljak, 6 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKI dalje traje potraga za Markom Pranjićem

I dalje traje potraga za Markom Pranjićem

Sedamdesetsedmogodišnji Marko Pranjić koji je nestao 2. maja ove godine, još uvijek nije pronađen. Već dva dana za njim tragaju pripadnici Gorske službe spašavanja, a u ovu veliku spasilačku akciju uključili su se i pripadnici gorskih službi spašavanja iz Zavidovića i Žepča, te vatrogasci iz Tuzle i loklano stanovništvo. Kako isitče Enes Bešić, voditelj ove velike spasilačke akcije, posljednji tragovi upućuju da je Pranjić, navodno noć sa drugog na treći maj, prespavao u staroj školi u Avdibašićima. Upravo tu je pronađen i štap koji je koristio za kretanje.

Očevici tvrde da su nestalog Marka vidjeli i u Breškama gdje je u prodavnici tražio vodu, odakle se uputio ka tuzlanskom naselju Miladije. Tu je posljednji put viđen tog dana oko 17.30 sati.

Zato GSS Srebrenik moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Marku Pranjiću da se jave najbližoj policijskoj stanici, pozovu 122 ili pišu naFacebook stranicu Gorske službe spašavanja Srebrenik.

Dostupan je i broj telefona 062 185 715 na koji se mogu javiti svi koji imaju informaciju više o nestalom sedamdesetsedmogodišnjaku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments