Humanitarna akcija “Jedno grebanje – jedan obrok” prikupila sredstva za 1400 obroka

Odstupivši od uobičajenog okvira aplikacije, koja omogućava svojim korisnicima da osvoje vrijedne popuste i poklone, Goody.ba tim ističe da su na ovaj način pokušali ukazati na potencijal za promjenu opće situacije u društvu nabolje, a koji leži u svakom biznisu, firmi i pojedincu.

“Veoma smo ponosni zbog ovog poduhvata”, rekli su nam, „”jer smo na ovaj način uspjeli pokazati da je najsnažniji faktor za preporod bosanskohercegovačkog društva, prosto, inicijativa. Inicijativa na koju se svako od nas može odlučiti i tako, mic po mic, učiniti naše okruženje nešto lagodnijim mjestom za život”.

Više od 1.400 obroka će se donirati starijim, zdravstveno oboljelim i iznemoglim osobama s područja Sarajeva, Ilijaša, Breze, Vareša, Kaknja, Visokog i Mostara.
“Zahvaljujemo se našim partnerima, bez čijih velikodušnih doprinosa ostvarenje ovog projekta ne bi bilo moguće. Također, hvala mnogo našim Goody.ba korisnicima, jer uz njihovu pomoć, svakodnevni angažman unutar aplikacije i bezrezervnu podršku smo, zapravo, i uspjeli ostvariti ovu sjajnu priču”, tvrde uz široke osmijehe na licima.

Na kraju su istakli da pozivaju svakoga ko u sebi nosi ideju, a koja bi mogla donijeti uspjeh i napredak našem društvu, da smogne hrabrosti i tu zamisao pretoči u stvarnost – jer je to, kako tvrde, najbolji način za pokretanje lavine uspješnih i ljudskih priča.

Vijesti

Uhapsene tri osobe: Za dvije godine iz bankomata u BiH ukrali 159.000 KM

Policijski službenici PU Doboj, zajedno sa policijskim službenicima MUP-a RS i Federalnog MUP-a, na području Sarajeva, uhitili su osobe E.M. i O.M. iz Sarajeva...

Počinje izgradnja restorana na lokalitetu budućeg sportsko-rekreativnog centra na Majevici

Danas je u prostorijama Turističke zajednice Srebrenik upriličeno potpisivanje ugovora o izgradnji poslovno-ugostiteljskog objekta - restorana sa baštom na lokalitetu budućeg sportsko-rekreativnog centra na...

Poslanici u Skupštini Crne Gore nosili “Cvijet Srebrenice”

Poslanici Bošnjačke stranke podijelili su jučer prije početka zasjedanja Skupštine Crne Gore kolegama poslanicima "Cvijet Srebrenice", simbol genocida u Srebrenici. “Cvijet Srebrenice” nosili su svi poslanici opozicije,...

Stay Connected

21,934FansLike
2,765FollowersFollow
17,700SubscribersSubscribe

Zadnje objave