“Mama Mia! Idemo ponovo” stiže u kino Doma kulture u Srebreniku

Nastavak hita “Mama Mia” pod nazivom “Mama Mia! Idemo ponovo” po scenariju i u režiji Ola Parkera, stiže u kino Doma kulture u Srebreniku 24. jula. Projekcija počinje u 20:30 h, a cijena ulaznice je 4 KM.

Deset godina nakon filma “Mama Mia!”, koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, publika će se “vratiti” na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pjesmama svjetski popularne grupe ABBA.

Glumačkoj ekipi iz prvog dijela pridružuje se Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) u ulozi mlade Done i muzička zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumači dobitnica Oskara Meril Strip, a tu su i Džuli Volters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma vodi gledaoce kroz vrijeme kako bi vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima i kakvi su danas.

Vijesti

Stay Connected

21,792FansLike
2,739FollowersFollow
17,500SubscribersSubscribe

Zadnje objave