Srijeda, 25 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETUčestvujte u novoj nagradnoj igri Pivare d.d Tuzla i osvojite vrijedne nagrade

Učestvujte u novoj nagradnoj igri Pivare d.d Tuzla i osvojite vrijedne nagrade

Pivara dd Tuzla nastavlja sa pozitivnom pričom i investicijama prema zadanom planu za 2019 godinu.Kao što smo najavili u prvom kvartalu, planirane investicije za 2019 godinu iznose 5.600 000,00 KM.Zadati plan investicija se realizuje prema predviđenoj dinamici. Naš osnovni cilj i politika preduzeća  je prvenstveno  unaprijeđenje ključnih tehnoloških procesa i modernizacija proizvodnje,što je stub za stabilan i kvalitetan proizvod.

Danas smo svjedoci puštanja u pogon planirane investicije, novog punjača za PET ambalažu,svjetske renomirane opreme GEA Vipoll Njemačka,kao i automatska CIP stanica sa rezervoarima sa dva nezavisna krakapranja limenke i PET-a.

Nabavkom novog PET  punjača,te CIP stanicom, kapacitet u PET postrojenju je podignut  u toku jednog radnog sata sa 4000 boca na 7000 boca. Kompletna linija je automatizovana, a sam punjač zajedno sa vakum pumpom radi  po principu izdvajanja  kiseonik u pivu koji štetno utiče na sam kvalitet proizvoda  te na taj način podižemo najveći kvalitet piva te nastavljamopratiti svjetski trend u pivarskoj industriji. Sa ovom investicijom Pivara dd Tuzla je dobila sve predispozicije za stabilan, konstantan i kvalitetan  proizvod,sa produženom trajnosti i svježinom.

Novi PET punjač, CIP stanica kao i kompletna linija su softverski uvezani u sam proces proizvodnje te na taj način omogućena veća kontrola otočenog gotovog proizvoda.

Vrijednost ove investicije je iznosila 2.200 000,00 KM.

Isto tako, koristimo priliku istaknuti da je u logističkom dijelu realizovan jedan dio planiranih investicija koje su najavljene, a odnose se na teretna motorna vozila i viljuškare.

U krug Pivare su stigla  tri nova viljuškara marke Linde Njemačka vrijednosti 270 000,00 KM, dok teretna motorna vozila dolaze krajem tekućeg mjeseca u vrijednosti 1.550.000 KM što će nam omogućiti bolju ekspeditivnost kod dostave robe širom BiH.

Kao što smo najavili da je ova godina jubilarna za  Pivaru dd Tuzla, koja slavi svoj 135 rođendan, nismo zaboravili na naše vjerne potrošače i kupce.Koristimo priliku najaviti drugu po redu SMS nagradnu igru u 2019 godini, pod sloganom „Popiješ i dobiješ“.

Nagradna igra počinje 06.06.i traje do 09.09.2019. Očekuju vas vrijedne nagrade. Izvlačenja nagrada će se vršiti mjesečno a za najsretnijeg dobitnika nagrade smo obezbijedili vozilo marke Audi A3.Priliku za učešće u nagradnoj igri imat će svi kupci koji pošalju kod ispod  čepa staklenih boca tuzlanskog pilsnera ili otvarača  limenke tuzlanskog pilsnera 0,5l.Više detalja o nagradnoj igri možete pronaći na našoj web stranici www.pivaratuzla.ba

DK

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments