Džeko-comerc d.o.o. organizovao Team building za zaposlenike

0
41

Džeko-comerc d.o.o. je preduzeće iz Srebrenika, koje postoji još od 1996. godine. Preduzeće se bavi proizvodnjom građevinske stolarije, konkretno sobnih vrata a prepoznatljivo je na bh tržištu po sloganu „I dalje je drvo u stolariji prvo“.
Prethodna tri dana su ovaj slogan, ispisan na crvenim majicama, ulicama i plažom Neuma nosili vrijedni zaposlenici preduzeća Džeko-comerc zajedno sa direktorima Džemalom i Ahmetom Buljubašić.
Svjesni činjenice da je radna snaga jedan od tri najvažnija faktora u proizvodnji, preduzeće je organizovalo Team building kako bi na taj način nagradili zaposlenike za trud i rad, motivisali ih i stvorili snažan osjećaj pripadnosti ovoj zajednici. „I dalje je drvo u stolariji prvo“ su čitali i šaputali i mještani i posjetioci grada Mostara, čijom su kaldrmom hodili nasmijani i puni lijepih sjećanja zaposlenici ovog preduzeća.


Ovo nije prvi put da preduzeće Džeko-comerc d.o.o. organizuje Team building za zaposlenike. Direktori izjavljuju da će ovo u budućnosti biti jedan od ciljeva i uvjereni da će organizovanje ovakvih događaja preći u tradiciju.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime