Raspisan Javni poziv za sredstva po Programu podizanja kvalitete turističke ponude TK

  0
  30

  Voditelj Turističkog ureda Turističke zajednice Tuzlanskog kantona raspisao je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava na osnovu Programa podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2019/20. godinu.

  Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Tuzlanskog kantona za projekte koji imaju uticaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Tuzlanskog kantona, sadržano u Planu i programu rada i Finansijkom planu Turističke zajednice Tuzlanskog kantona.

  Sredstva će biti dodjeljivana kroz tri programa:

  1. sufinansiranje projekata za unapređenje turističke infrastrukture u cilju povećanja konkurentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva i produžetka turističke sezone u iznosu od 20.000 KM,
  2. sufinansiranje programa Izrade i realizacije projekata/programa koji će obezbijediti dovođenje turista na područje Tuzlanskog kantona, objedinjavanje ukupne turističke ponude i unapređenje turističkog imidžaTuzlanskog kantona u ukupnom iznosu od 10.000 KM,
  3. sufinansiranje Programa podrške u organizaciji značajnih turističkih, kulturno-sportskih i drugih manifestacija, podrške medijimau smislu promocije i izrade promotivnog materijla ( video, foto i dr. produkcija ); u ukupnom iznosu od 20.000 KM.

  M.O.

  OSTAVITI ODGOVOR

  Molimo unesite komentar!
  Ovdje unesite svoje ime