Muhamed Suljagić novi predsjednik OFK Gradina – Osigurana stabilnost kluba i pojačanja za drugi dio sezone

0
77

Sinoć je Srebreniku odžana skupština OFK Gradina na kojoj se raspravljalo o radu kluba, finansijskom izvještaju, programskoj orjentaciji i kadrovskim promjenama unutar organa kluba.

Na prijedlog izvršnog odbora, na poziciju predsjednika izabran je dosadašnji potpredsjednik Muhamed Suljagić, dok je novo ime u izvršnom odboru Sedinet Karić. Dosadašnji predsjednik Fahrudin Likić izabran je za potpredsjednika izvršnog odbora kluba.

Kako je navedeno na skupštini, cilj ovih kadrovskih promjena je dodatno jačanje i širenje u kadrovskom i svakom drugom smislu. Osim ovih kadrovskih promjena koje su jednoglasno podržane, isto tako uz podršku svih delegata usvojen je i finansijski izvještaj, izvještaj o radu i programska orjentacija kluba za 2020. godinu.

Opšti je utisak da je i ova skupština pokazala jednu ozbiljnost u radu kluba, zadovoljstvo su izrazili i predstavnici Gradske uprave i glavnog sponzora „Tuzla City“.

Opšti je zaključak da bi sve osim prvog mjesta i ulaska u viši rang bio neuspjeh, s obzirom da je klub vrlo stabilan i da su dovedena kvalitetna pojačanja za drugi dio sezone.

OFK Gradina se trenutno nalazi na 2. poziciji II lige FBIH, grupa sjever, sa 5 bodova zaostatka za vodećom Seonom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime