Utorak, 7 Decembra, 2021
Google search engine
HomeBIZNISZAVRŠENA NAGRADNA IGRA - JOŠ VEĆA SREĆA JE UZ TUZLANSKO

ZAVRŠENA NAGRADNA IGRA – JOŠ VEĆA SREĆA JE UZ TUZLANSKO

Poštovani korisnici, nagradna igra “Još veća sreća je uz tuzlansko” je okončana. Javno izvlačenje dobitnika održano je 01.09.09.2020. u objektu Pivnice Taverna Tuzla, u prisustvu predstavnika medija i gostiju.

Glavnu nagradu, automobil VW T-ROC, osvojila je Lejla Pajić iz Tuzle ( 061/615-693)  kojoj ovom prilikom čestitamo, saopštili su iz Pivare Tuzla.

Pored glavne nagrade izvučeni su dobitnici i ostalih vrijednih nagrada (roštilj, frižider piva, playstation, mobitel,…). Brojevi dobitnika iz sva tri kola nagradne igre se dostupni na spisku koji se nalazi u nastavku, a svim dobitnicima zahvaljujemo na vjernosti i čestitamo na osvojenim nagradama.

Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri svaki učesnik je u periodu od 01.06. do 01.09.2020. godine trebao pronaći i poslati kod od 7 znakova putem SMS poruke na broj 091 212 405 ili web forme na www.pivaratuzla.ba. Kodovi su se, pored staklenih boca Tuzlanskog pilsner sa oznakama nagradne igre, mogli pronaći i na limenkama od 0,50 litara. Izvlačenje dobitnika je obavljeno u 3. kola a svaki izvučeni dobitnik je dobio SMS ili Viber poruku sa obavještenjem o osvajanju nagrade, kao i druge informacije.

Još jednom čestitamo svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i mnogo sreće svim učesnicima u nekoj od narednih igara Pivare Tuzla !! .

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments