Danas okupljanje fudbalske ”A” reprezentacije

Današnjim okupljanjem fudbalske ”A” reprezentacije BiH, praktično počinju pripreme za utakmicu baraža za plasman na Euro 2020, koju naš tim igra 8.10. protiv selekcije Sjeverne Irske. Nakon ovog susreta slijede i dueli sa Holandijom u Zenici, 11.10. a zatim i Poljskom 14.10. u okviru Lige nacija.

Najbolji bh. igrači boraviće narednih nekoliko dana na Ilidži a treninzi će se obavljati u Kampu FK Sarajevo na Butmiru.

I tokom ovih priprema, zbog epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to ranije bila praksa.

Mediji neće imati pristup igračima, ni treninzima, (osim službenih medijskih aktivnosti 7.10.) ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova.

Službena konferencija biće održana u srijedu 07.10. 2020. na stadionu Grbavica u 17.00 sati, a trening u 17. 30 i otvoren je prvih 15 minuta za predstavnike medija.

Sjeverna Irska će svoju oficijelnu konferenciju održati u 19.15 sati, takođe na Grbavici, a umjesto treninga u isto vrijeme na stadionu je zakazana i šetnja njihovog tima.

Vijesti

U Slavonskom Brodu (HR) održan sastanak partnera u okviru projekta „Pametne škole 2“

„Inovativnim umom do ICT pametnih škola" ili skraćeno „Pametne škole 2" naziv je 3,6 miliona KM vrijednog prekograničnog projekta, koji Centar za razvoj i...

Detalji akcije “Šiša”: Carinici iz BiH varali prilikom uvoza akcizne robe

Po nalogu Tužilaštva BiH policijski službenici Granične policije BiH, u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH i Državne agencije za istrage i...

U TK 28 novozaraženih, preminule 4 osobe

Na području Tuzlanskog kantona u posljednja 24 sata evidentirano je 28 novih slučajeva zaraze korona virusom od testiranih 266 uzoraka. Najviše novozaraženih je u Lukavcu...

Stay Connected

21,934FansLike
2,758FollowersFollow
17,700SubscribersSubscribe

Zadnje objave