Utorak, 7 Decembra, 2021
Google search engine
HomeSPORTFudbal: Široki Brijeg traži odgodu dva meča zbog korone

Fudbal: Široki Brijeg traži odgodu dva meča zbog korone

Nogometni klub Široki Brijeg nalazi se u velikim problemima zbog velikog broja zaraženih koronavirusom. Široki Brijeg je tražio odgodu utakmice na Koševu, no ona se ipak odigrala i Sarajevo je u subotu slavilo  2:0, a sada je potvrđeno da su koronom zaražena šestorica nogometaša sa tog susreta, kao i jedan član stručnog štaba. Uz to, ranije je 12 igrača sa simptomila bilo u izolaciji.

“Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica”, navode iz NK Široki.

Široki Brijeg je službeno najavio da će tražiti odgodu sljedećih utakmica. FK Velež Mostar u osmini finala Kupa u srijedu, kao i prvenstveni meč sa Tuzlom City za vikend u 12. kolu Premijer lige.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments