Petak, 21 Januara, 2022
Google search engine
HomeNekategoriziranoLDS Srebrenik - saopštenje za javnost

LDS Srebrenik – saopštenje za javnost

Gradski odbor LDS-a Srebrenik sinoć je u Domu kulture u Srebreniku, u sklopu predizborne kampanje za Lokalne izbore 2020. godine, upriličio centralni predizborni skup. Skup je održan uz poštivanje svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Prisutnim građanima i simpatizerima LDS-a obratili su se Azra Babović, Senada Imširović, Nusret Morankić, Akif Atić i Emina Šerifović.

U protekle 4 godine LDS je bio stabilizirajući faktor u gradskom vijeću Srebrenik, i bio je jedina stranka koja je pokušavala napraviti sklad između predstavničke i izvršne vlasti. Svi klubovi političkih stranaka koje participiraju u gradskom vijeću su se podijelili osim kluba LDS-a, što dovoljno govori o predstavnicima ove stranke kao i o 30-godišnjoj tradiciji političkog djelovanja, rekao je u svom govoru Nedžad Zahirović, nosilac liste LDS-a za gradsko vijeće Srebrenik.

Naši strateški ciljevi jesu punopravno članstvo BiH u Evropskoj uniji i pristupanje u NATO. Potpisivanje Malog Šengena od strane BiH, dogovora koje vode političari iz regiona, mora biti uslovljeno potpisivanjem sporazuma o pristupanju u NATO savez. Zato pozivamo građane Srebrenika da dobro razmisle o ovom liberalnom pozivu i da na predstojećim izborima daju podršku slobodnim, otvorenim, dostojanstvenim i ostvarivim programima Liberalno demokratske stranke Bosne i Hercegovine, naglasio je u svom govoru Amir Husarić, predsjednik gradskog odbora LDS-a Srebrenik i kandidat na listi za gradsko vijeće pod rednim brojem 25.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments