Naslovnica IZBORI 2020 LDS Srebrenik – saopštenje za javnost

LDS Srebrenik – saopštenje za javnost

0

Liberalno demokratska stranka BiH danas zvanično završava izbornu kampanju za Lokalne izbore 2020.godine.

Prije nego što nastupi predizborna šutnja želimo da poručimo svim građanima grada Srebrenika, a i cijele države, da je dan izbora jedini dan kad vladaju građani i kad imaju moć da naprave promjene.

Vladajuće stranke su potrošile sve svoje kredite, ali i dalje uporno pokušavaju da manipulišu vašim mišljenjima i navode vas da pomislite kako oni nisu imali dovoljno snage niti razumijevanja nekih drugih političkih opcija da istraju u svojim ciljevima.

Mnogobrojne džambo plakate, enormno zaduživanje budžeta na račun ulaganja u infrastrukturu, rekonstrukciju puteva i vodovoda, finansiraju se novcem poreznih obveznika, a to je vaš novac.

Liberali u Srebreniku su ponosni na činjenicu da nisu učestvovali u megalomanskoj i drskoj kampanji koje su pojedine stranke sa područja grada Srebrenika  vodile, te da su ovu „utakmicu“ odigrali dostojanstveno i u skladu sa osnovnim političkim načelima liberalne demokratije.

Politika je jako težak i odgovoran posao koga su nažalost pojedinci i neke političke stranke totalno obezvrijedili, a svojom političkom kampanjom su pokušali uvjeriti glasače da su ucjenjivanje građana i vrijeđanje protivničkih kandidata način kako se dolazi do podrške na izborima.

Promjena kvaliteta ove države mora krenuti sa gradskog nivoa i ovi izbori su zajednička šansa za sve nas. Iskoristimo je!

Obnova od temelja!

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime