Utorak, 7 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETNova sedmica donosi pretežno sunčano vrijeme i ugodne jesenje temperature

Nova sedmica donosi pretežno sunčano vrijeme i ugodne jesenje temperature

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u naredna tri dana nas u cijeloj Bosni i Hercegovini očekuju ugodne jesenje temperature i pretežno sunčano vrijeme.U Posavini i Krajini veći dio dana će preovladavati magla i niska naoblaka, dok će u ostatku naše zemlje biti sunčano. Očekuje se slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar.

Dnevne temperature će se danas (9.11.) kretati od 16 do 22 stepena celzija.

Već sutra na zapadu i jugozapadu možemo očekivati pretežno sučnano vrijeme. U ostatku zemlje preovladavat će magla i niska naoblaka. Jutarnje temperature kretat će se od 1 do 6 stepeni celzija, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 6 do 12 – na jugu od 16 do 21 stepen.

Srijeda na zapad i jugozapad Bosne donosi pretežno sunčano vrijeme, dok će u ostatku Bosne preovladavati magla i niska naoblaka, uz djelimična razvedravanja tokom dana.

Jutarnje temperature će se kretati od 0 do 6 stepeni, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 6 do 12, na jugu od 16 do 21 stepen celzija.

Za četvrtak je najavljeno pretežno sunčano vrijeme u svim dijelovima naše zemlje. Jutarnje temperature kretat će se od 1 do 5, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 8 do 14, na jugu od 17 do 22 stepena celzija.

Kraj radne sedmice izgledat će kao i početak – obilježit će ga pretežno sunčano vrijeme. Jutarnje temperature kretat će se od 2 do 8 stepeni, na jugu od 7 do 12. Dnevne će se kretati od 10 do 16, a na jugu od 18 do 22 stepena celzija.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments