Ponedjeljak, 8 Augusta, 2022
Google search engine
HomeTEHNOLOGIJAHuawei pokreće novu promotivnu akciju u svojoj AppGallery trgovini

Huawei pokreće novu promotivnu akciju u svojoj AppGallery trgovini

Huawei je predstavio posebno dizajnirani promotivni paket na svojoj platformi za distribuciju mobilnih aplikacija – AppGallery, kako bi pružio niz pogodnosti e-commerce tvrtkama i developerima. Cilj kampanje je potaknuti i podržati brandove i poduzeća u razdoblju obilježenom teškim tržišnim uvjetima za mnoge od njih.

Pogodnosti uključuju istaknuto pozicioniranje na popularnoj kartici ‘Zbirke’ AppGallerya ističući marke e-trgovina, natpise na početnoj stranici i besplatno oglašavanje u vrijednosti do 2 500 eura. Tvrtke i pružatelji sadržaja mogu se prijaviti u bilo kojem trenutku do 31. prosinca i biti viđeni od 36 milijuna mjesečno aktivnih korisnika AppGalleryja u Europi.

Huawei ponudom cilja tri određene poslovne skupine: prva su brendovi e-trgovina i tvrtki koje trenutno nisu prisutne na AppGallery trgovini; druga su kompanije čije su aplikacije već dostupne na AppGallery trgovini, te su spremni nadograditi se na Huawei Mobile Services (HMS) kako bi iskoristile dodatne prednosti platforme i širu publiku publiku. Kampanja se također odnosi i na postojeće e-commerce tvrtke čije su aplikacije već integrirane s HMS-om.

“Želimo potaknuti tvrtke i developere u industriji e-trgovine da ubrzaju svoje uvrštavanje u AppGallery prije kraja godine. Korisnici Huawei mobilnih uređaja traže ideje i inspiraciju dok su u lockdownu ili između njih, a postajanje dijelom AppGallery-a, posebno s dodatnim pozicioniranjem i promotivnim akcijama koje možemo pružiti, osigurat će da se ove aplikacije smjeste u središte korisničkih pretraživanja”, istaknuo je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i razvoj ekosustava u Huaweiju.

Promotivna akcija na AppGallery trgovini nudi:

  • Top 5 bit će uvršteni u karticu ‘Zbirka’ AppGallery trgovine na početnoj stranici kroz istaknute tematske ili sezonske zbirke aplikacija
  • Klizni banner s aplikacijama na početnoj stranici
  • Pristup kartici AppGallery ‘Poklon’ koja kompanijama omogućuje pružanje posebnih ponuda korisnicima
  • Pristup push obavijestima kako bi korisnici bili svjesni ključnih poruka i informacija
  • Tim za tehničku podršku u zemlji za integraciju aplikacija i namjensku poslovnu podršku za optimizaciju iskustva u Huawei ekosustavu
  • Besplatno oglašavanje na AppGallery trgovini u vrijednosti od 250 eura dnevno u trajanju od 5 ili 10 dana

Iskusni tim za AppGallery tehničku podršku stavit će se na raspolaganje pružateljima sadržaja koji se obvežu na promociju, kako bi im pomogao tijekom integracije i korištenju Huaweijevih mogućnosti naprednih mogućnosti koji ubrzavaju transformaciju postojećih modela aplikacija.

Uz to, developeri mogu optimizirati alate koje je Huawei Mobile Services razvio kako bi integraciju učinili što lakšom. Među njima je i Ads Kit, usluga unovčavanja koja koristi Huaweijeve opsežne podatkovne mogućnosti za prikazivanje ciljanih, visokokvalitetnih oglasnih sadržaja u aplikacijama širokoj bazi korisnika Huaweijevih uređaja. U ponudi je čitav niz formata oglasa koji odgovaraju različitim aplikacijama, a programeri trenutno mogu integrirati natpisne, native, nagradne, međuprostorne, splash i roll oglase.

Huawei je pružateljima sadržaja odlučio dodatno pomoći kroz omogućavanje da zadrže 90 % prihoda od klikova na oglas, što je u usporedbi s drugim platformama aplikacija, koje omogućuju zadržavanje 70 % prihoda, vrlo povoljno. Uz to, ako je ista aplikacija dostupna u drugim trgovinama, svi oglasi na koje korisnici kliknu, a da idu kroz Huawei oglasne mreže, također će donijeti pružatelju sadržaja 90 % prihoda.

“Ovih potezom stavljamo na raspolaganje puni spektar naših tehničkih, marketinških i mogućnosti za stvaranje prihoda u ovoj ponudi kako bismo omogućili e-commerce tvrtkama i developerima da odmah osjete benefite. Ovo je izvanredna ponuda za koju očekujemo da će biti ogroman interes, te pozivamo pružatelje sadržaja koji traže način da svojim aplikacijama dođu do milijuna novih mobilnih korisnika. Ponuda je dostupna do kraja godine”, dodao je Wang Heng.

Tri dana potrebna za integraciju s Huawei mobilnim servisima (HMS)

Huawei je proces integracije aplikacija s HMS-om usmjerio na pet jednostavnih koraka. Potreban je jedan dan za dobivanje odobrenja za registraciju, manje od 15 minuta za stvaranje aplikacije i pružanje usluga, a zatim oko tri dana po razvojnom alatu koji se integrira prije konačnog objavljivanja aplikacije. U prosjeku su potrebna dva tjedna da se postojeća aplikacija potpuno integrira s HMS-om.

Promotivna ponuda dostupna je e-commerce tvrtkama iz Srednjoistočne Europe i Nordijske regije do kraja 2020. Primjenjiva je na tvrtke koje žele nadograditi svoju postojeću aplikaciju na Huawei Mobile Services, kao i na brandove koje žele svoju aplikaciju staviti na Huawei AppGallery prvi put.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments