Ponedjeljak, 25 Oktobra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTISREBRENIKOdrzana skupstina Fudbalskog saveza Srebrenik

Odrzana skupstina Fudbalskog saveza Srebrenik

Sinoc je u Plavoj sali Doma kulture u Srebreniku odrzana skupstina Fudbalskog saveza Srebrenik na kojoj je izabran novi predsjednik ovog saveza, a delegirani su i prijedlozi za kantonalni,federalni i drzavni nivo.

Nakon dva neuspjela pokusaja, a iako se na skupstini nisu pojavili predstavnici OFK Gradine i FK Spionica 1953, kako je receno, skupstina je imala potreban kvorum jer je bilo prisutno 13 od 20 delegeta, sto je prema statutu NSTK bilo dovoljno za punopravno odlucivanje.

Za novog predsjednika Fudbalskog saveza Srebrenik jednoglasno je izabran Saban Alic, a ya njegovog dopredsjednika Sadmir Tursunoviç. Novoizabrani predsjednik se zahvalio na povjerenju i istakao je da mu je zao sto nisu prisutvovali svi delegati.

Za clana Izvrsnog odbora NS TK-a jednoglasno je predlozen Fahrudin Selimovic, za clana disciplinske komisije Nermin Jasarevic,a za clana apelacione komisije Nazif Hasanovic. Muradif Mujezinovic i Mursel Delic izabrani su za delegate u Skupstinu NS TK-a, Mursel Delic je prijedlog i za delegata u Skupstini federalnog saveza, a Fahrudin Selimovic za clana IO NSFBIH.

Kao delegat za skupstinu NSBIH predlozena je Selma Omerovic, a za clana IO NSBIH Azmir Husic.

Na skupstini su izabrani i zamjenici, kao i predstavnici u nekoliko komisija, a svi prijedlozi podrzani su jednoglasno.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments