32.8 C
Srebrenik
Petak, 30 Jula, 2021

Ruše vam se aplikacije? Ručno trebate ažurirati aplikaciju Android System VebView

Mnogi korisnici Android sustava proteklih dana imali su problema s rušenjem Googleovim aplikacija, ali sada je objavljeno kako mogu riješiti te probleme.

Ljudi nisu mogli otvoriti mail servise niti WhatsApp jer su se aplikacije neprestano gasile same od sebe. Resetiranje telefona nije pomoglo, a ispostavilo se da je problem bila aplikacija Android System VebView. Ona je dio samog sustava zaduženog za prikazivanje web sadržaja u aplikacijama.

U međuvremenu su se javili i iz Googlea s rješenjem koje je prilično jednostavno, potrebno je ručno ažurirati tu aplikaciju.

To možete napraviti tako što ćete otvoriti Google Play Trgovinu, pronaći spomenutu aplikaciju, kliknuti na opciju “Update” (ažuriraj) i na kraju to isto napraviti s aplikacijom Google Chrome.

U Googleu su rekli da je problem bio u lošem ažuriranju koje su uklonili i postavili novu verziju aplikacije.

U rijetkim slučajevima kada ovaj postpupak neće pomoći treba otići u postavke telefona. Tu trebate naći tab za aplikacije i notifikacije i u njemu polje za Google Play Store. Ovdje se nalazi opcija pohrane (storage & cache) i trebate ručno obrisati podatke (clear data) i ponovno ažurirati aplikacije.

Vijesti

Za vikend vrhunac toplotnog vala: A u nedjelju stiže hladna fronta na Balkan

Pritok vruće zračne mase s juga podigao je temperature u regiji do iznimno visokih vrijednosti koje na jugu regije dosežu a ponegdje i prelaze prosječnu...

Dodik prije sjednice NSRS-a: Dogovorena je smjena Ćamila Durakovića

Milorad Dodik, član Predsjedništva BIH i lider SNSD, neposredno pred početak Posebne sjednice NSRS rekao je da je visoki predstavnik prekršio zakone, Ustav i Dejtonski...

Dnevni bilten o broju novozaraženih u TK

U posljednja 24 sata na području Tuzlanskog kantona evidentirene su četiri novozaražene osobe korona virusom, a testirano je 150 uzoraka. Tri novozaražene osobe su iz...

Stay Connected

21,988FansLike
2,875FollowersFollow
18,100SubscribersSubscribe

Zadnje objave