IMPAKT inkubator poslovnih ideja – Nova prilika za pokretanje vlastitog biznisa u Srebreniku

0

Gradska uprava Srebrenik i Investicijska fondacija IMPAKT i ove godine nastavljaju saradnju na projektu podrške razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta preduzetnika i malih preduzeća na našem gradskom području.

Dosadašnja saradnja rezultirala je pokretanjem nekoliko uspješnih poslovnih priča čiji su pokretači uglavnom mladji ljudi koji su uz finansijsku i stručnu pomoć uspješno realizovali svoje poslovne ideje i čiji biznisi,na našu veliku radost, opstaju i imaju perspektivu u budućnosti.

U sklopu zajedničke saradnje između Investicijske fondacije IMPAKT i Grada Srebrenik u 2021. godini realizirati će se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program preduzetničke obuke za minimalno 25 učesnika sa područja Grada Srebrenika te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za 5 novih poslovnih poduhvata na području Grada. Program se realizuje uz podršku Švicarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

Svi zainteresovani koji žele ojačati vlastite preduzetničke vještine, procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan, dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje, pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis, dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa, upoznati se i umrežiti sa drugim preduzetnicima… mogu se prijaviti na JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA SREBRENIK.

Više informacija i uputstva možete pronaći na linku:https://impakt.ba/…/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt…/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here