Sastanak mimo protokola: Šta je Vučić poručio Stanivukoviću u Banjaluci?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u banjaluci dobio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”. Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banjaluku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banjaluci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banjaluka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković.

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banjaluke.

“Živi Banjaluka, neka živi RS, ovo je prelijep rođendan. Nisam zamišljao ovo, čovjek zamišlja najbolje ali ovo je bolje od najboljeg. Puno mi je srce, hvala Srbiji i hvala građanima Banjaluke”.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, kazao je Vučić u obraćanju nakon uručenja priznanja.

Izvor: N1

Vijesti

Svjetski dan klimatskih promjena

Danas, 15. maja se obilježava Svjetski dan klimatskih promjena. Cilj je skrenuti pažnju na globalne klimatske promjene koje su nastale krivicom čovjeka. Iz Centra...

U naselju Ravnuše maloljetnik stradao od strujnog udara

Na području Gornjeg Srebrenika u mjestu Ravnuše sinoć je jedno maloljetno lice smrtno stradalo uslijed strujnog udara na trafostanici. Na lice mjesta su...

U Srebreniku obilježen Dan šehida

Svečanim polaganjem cvijeća, prijemom u prostorijama Medžlisa IZ Srebrenik, obilaskom mezara šehida i članova njihovih porodica, otvaranjem šehidskih spomen obilježja, danas je u Srebreniku...

Stay Connected

21,934FansLike
2,765FollowersFollow
17,700SubscribersSubscribe

Zadnje objave