36.7 C
Srebrenik
Srijeda, 28 Jula, 2021

Sastanak mimo protokola: Šta je Vučić poručio Stanivukoviću u Banjaluci?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u banjaluci dobio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”. Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banjaluku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banjaluci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banjaluka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković.

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banjaluke.

“Živi Banjaluka, neka živi RS, ovo je prelijep rođendan. Nisam zamišljao ovo, čovjek zamišlja najbolje ali ovo je bolje od najboljeg. Puno mi je srce, hvala Srbiji i hvala građanima Banjaluke”.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, kazao je Vučić u obraćanju nakon uručenja priznanja.

Izvor: N1

Vijesti

VAŽNO ZA POVRATNIKE U NJEMAČKU: Od 1. avgusta svi koji se vraćaju s godišnjih odmora u Njemačku morat će imati test na koronavirus?

Od 1. avgusta  svi povratnici u Njemačku morat će imati negativan test na koronavirus bez obzira vraćali se zrakoplovom (što je bila obveza i...

Počinje masovnija vakcinacija starijih od 18 godina u TK

Zbog dolaska većih količina vakcina na područje TK i činjenice da je veći broj osoba starijih od 60 godina već vakcinisan od danas na...

Narednih dana Balkan očekuju ekstremne vrućine

Čini se da će posljednji dani jula i početak augusta donijeti najintenzivniji toplinski val ljeta 2021. u Evropi do sada, navodi se u vremenskoj...

Stay Connected

21,988FansLike
2,872FollowersFollow
18,100SubscribersSubscribe

Zadnje objave