11.4 C
Srebrenik
Utorak, 21 Septembra, 2021

Hrvatski navijači u šoku: Kupili ulaznice, ali ne mogu na utakmicu

Euro 2021. nije još ni startao, a prvi veći problemi su se već pojavili.

Utakmica između Engleske i Hrvatske koja je na rasporedu 13. juna u Londonu vjerovatno će proći bez hrvatskih navijača koji je trebalo biti oko 2000.

Nije teško pogoditi razlog – to su restriktivne epidemiološke mjere, navodi Gol.dnevnik.

To znači da pri ulasku u Veliku Britaniju, hrvatski navijači moraju imati negativan test na koronavirus obavljen najranije 72 sata prije puta, moraju popuniti obrazac za kontakte za samoizolaciju te provesti čak deset dana u samoizolaciji na adresi boravka u Velikoj Britaniji.

Hrvatski navijači mogu prekinuti samoizolaciju nakon pet dana, ako o vlastitom trošku naprave novi test na koronavirus. Bude li test negativan, navijači mogu izaći iz samoizolacije, ali moraju napraviti još jedan test osmog dana. Iako se očekivalo da će britanske vlasti ublažiti ove mjere 1. junja , to se nije dogodilo. A to znači da bi navijači koji planiraju biti na prvoj utakmici na Vembliju, već danas morali krenuti put Engleske.

Ono što je još gore jeste da su Hrvati koji su kupili ulaznice već tri puta odbili ponudu UEFA-e da ih vrate i dobiju nazad novac, nakon čega je UEFA poručila da više neće nuditi povrat novca. Ni UEFA neće moći pomoći Hrvatima jer se ograđuju od svega s onzirom na to da nemaju utjecaj na odredbe vlada država.

Vijesti

Sve se teže živi: cijene neumoljivo rastu, a plate su godinama iste

Istina je da je krompir došao na cijenu od 1 KM, mahune na 7 KM, domaća jaja su i po 5 KM, vreća kukuruza...

Kamp prikolica iz Viteza nagrađena na gotovo svim sajmovima, kupci oduševljeni

Nakon luksuzne jahte, majstori brodogradnje iz Viteza pripremili su novi gotovo 100 posto bh. proizvod kojim su pobrali simpatije kupaca iz Europe i svijeta,...

Stiže novo cjepivo protiv korone SANOFI, bit će dovoljna samo jedna doza

Vijest o novom proteinskom cjepivu francuske tvrtke Sanofi, koje bi uskoro trebalo stići u Hrvatsku, izazvalo je zanimanje oko toga je li ono bolje,...

Stay Connected

21,988FansLike
2,950FollowersFollow
18,400SubscribersSubscribe