27.4 C
Srebrenik
Srijeda, 28 Jula, 2021

Hiljade ljudi u Gračanici na pobjedničkom koncertu Mahira Mulalića

Veliki broj stanovnika Gračanice okupio se na platou ispred Gradske uprave kako bi dočekali pobjednika regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Mahira Mulalića, koji održava koncert kojim će proslaviti pobjedu.

Kako je i sam ranije najavio na bini će mu se pridružiti srbijanska pop pjevačica Marija Šerifović koja mu je bila i mentorica u takmičenju.

Osim nje, pjevat će i Džejla Ramović, pobjednica prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda”.

Na koncertu i Amel Ćurić

Osim njih, koncertu će prisustvovati i bh. pjevač Amel Ćurić, koji je također rodom iz Gračanice.

Mnogi su i više nego ponosni Mahirovom pobjedom pa ga su ga tako hiljade njegovih sugrađana odlučile dočekati u rodnoj Gračanici.

Naime, tom prilikom ovom talentovanom mladom muzičaru, gradonačelnik Nusret Helić je uručio novčanu nagradu nakon što ga je ugostio u svom kabinetu.

Zvanični početak koncerta je bio najavljen za 20:00 sati, međutim, malo je kasnio, a otvorio ga je Mahir sa svojom mentoricom.

Vijesti

Počinje masovnija vakcinacija starijih od 18 godina u TK

Zbog dolaska većih količina vakcina na područje TK i činjenice da je veći broj osoba starijih od 60 godina već vakcinisan od danas na...

Narednih dana Balkan očekuju ekstremne vrućine

Čini se da će posljednji dani jula i početak augusta donijeti najintenzivniji toplinski val ljeta 2021. u Evropi do sada, navodi se u vremenskoj...

Od danas se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca

U Službenom glasniku BiH jučer su objavljene dopune Krivičnog zakona BiH kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida. Prema ranijem pojašnjenju iz OHR, taj zakon će...

Stay Connected

21,988FansLike
2,873FollowersFollow
18,100SubscribersSubscribe

Zadnje objave