7.4 C
Srebrenik
Nedjelja, 26 Septembra, 2021

Oaza donirala dio prihoda od prodaje Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“

Oaza d.o.o. Tešanj donirala je u okviru humanitarne akcije dio prihoda ostvarenih od prodaje vode Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka. Radi se o 4500 KM, a donaciju su u sjedištu kompanije preuzeli direktor Udruženja Fikret Kubat i PR Udruženja Atifa Buldić – Bešić.

Oaza voda je provela ovu akciju s ciljem da pomogne rad Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka, te da na taj način da svoj doprinos radu i ispunjenju misije ovog udruženja.

„Jedan od naših imperativa je pomagati korisne kolektive i projekte širom Bosne i Hercegovine. Ovaj put to je Srce za djecu oboljelu od raka. Veoma nam je drago da su fanovi Oaze, svi naši vjerni kupci i potrošači prepoznali značaj ove akcije i da su kupovinom Oaze dali svoj udio u pomoći koju zajedno pružamo vrijednom Udruženju i djeci koja se bore sa ovom teškom bolešću. Svima njima iskreno želimo puno zdravlja u budućnosti, brz i sretan oporavak“, izjavio je Armin Hrvić direktor kompanije Oaza d.o.o.

Fikret Kubat, direktor Udruženja, istakao je značaj podrške kompanije Oaza. „Podršku za našu hrabru dječicu smo pronašli u društveno odgovornoj kompaniji Oaza, koji su podržali misiju i viziju Udruženja. Drago nam je da imamo ovako velike i odgovorne partnere, koji stoje uz nas“, kazao je Kubat.

Oaza je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim organoleptičkim, fizičko – hemijskim i biološkim karakteristikama. Voda Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam.

Vijesti

Tablete za liječenje korone mogle bi biti dostupne za nekoliko mjeseci

Najmanje tri obećavajuća antivirusna lijeka koja bi mogla spriječiti simptome i ograničiti prijenos Covid-19 nalaze se u kliničkim ispitivanjima. Stručnjaci smatraju da najviše obećava lijek...

Studentima UNTZ -a zabranjeni protesti!

Studentski parlament UNTZ- a objavio je da su protesti koji su bili najavljeni za ponedjeljak 27.09.2021. godine otkazani, jer su iz MUP -a TK...

Novi COVID bilten za BiH koji treba da nas zabrinjava

U posljednja 24 sata u Bosni i Hercegovini je 589 osoba (jučer 852) pozitivno na koronavirus. Testirano je ukupno 2.663 uzorka (jučer 3.457 ). U ovom vremenskom periodu od posljedica COVID-19 preminule 32 osobe (jučer 26): u FBiH...

Stay Connected

21,988FansLike
2,956FollowersFollow
18,500SubscribersSubscribe