11.4 C
Srebrenik
Četvrtak, 23 Septembra, 2021

Ovaj čovjek vraća vjeru u ljude: Ljetovanje s djecom bez plaćanja za roditelje iz BiH, Srbije i Crne Gore

Jedan čovjek iz Crne Gore ponudio je besplatan smještaj za tri porodice po 7 dana, ako ne mogu priuštiti svojoj djeci odlazak na more ove godine.

Ljetovanja i odmori mogu koštati dosta novca, pogotovo kada su uključena i djeca. Međutim, oglas jednog čovjeka iz Crne Gore nudi nešto potpuno nevjerojatno – besplatan smještaj u toj zemlji za tri porodice, po sedam dana. O čemu se radi?

Bilo da su ove godine ljetovali u Crnoj Gori, Grčkoj, ili negdje drugo, prvo što je našim ljudima bilo na pameti jesu cijene. Cijene hrane, ležaljki, putovanja, smještaja, kao i to gdje je jeftinije.

“Evo i septembar lagano ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru. Od 08.09. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Srbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost”.

Post je podijeljen stotinama puta, a proširio se i na druge društvene mreže zbog humanog poteza ovog čovjeka, zbog koga (i zbog njemu sličnih) još uvijek nismo izgubili vjeru u ljude, prenosi Oslobođenje.
Vijesti

STVARNOST: Više od 400.000 zaposlenih u BiH prima platu manju od 1000 maraka

Njemački ured za statistiku (Destatis) objavio je istraživanje u kojem uspoređuje cijene u 36 evropskih država. Uzete su cijene iz jula ove godine koje...

Njemačka uvodi pravila, necijepljeni bi mogli ostati bez novca ako odu u karantenu

Stanovnici Njemačke koji se nisu cijepili, a koji će zbog povratka iz rizičnih područja ili kontakta sa zaraženima biti prisiljeni na samoizolaciju, više neće...

Danas sunčano i do 24 stepena: Objavljena prognoza za dane vikenda

Jutros je u Bosni umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini je pretežno sunčano vrijeme. Temperature zraka izmjerene u 8 sati (°C): Bjelašnica -2; Ivan-sedlo 5;...

Stay Connected

21,988FansLike
2,952FollowersFollow
18,400SubscribersSubscribe