Utorak, 7 Decembra, 2021
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETBIJELJINA / Skupština odlučila: U ovom bh. gradu više nema rada nedjeljom

BIJELJINA / Skupština odlučila: U ovom bh. gradu više nema rada nedjeljom

Trgovinskim radnjama na području Bijeljine zabranjen je rad nedjeljom, odlučila je danas Skupština grada, pišu Nezavisne.

Odluku je predložio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, a usvojena je nakon dugotrajne rasprave tokom koje su izneseni brojni i potpuno različiti stavovi, pa čak i članova iste stranke – odnosno SDS-a.

Odbornica SDS-a Mirjana Orašanin bila je protiv, te je ekonomski i stručno obrazlagala razloge za neprihvatanje ove odluke, dok je njena stranača koleginica Anka Todorović bila za usvajanje.

Odbornici Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” naveli su nekoliko prijedloga za odgađanje usvajanja na mjesec dana i analizu mogućih posljedica ukoliko odluka bude usvojena.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da će Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” prihvatiti ovu odluku, ali da je na gradonačelniku, kao predlagaču, i nakon svih diskusija koje su bile dobronamjerne, ali su ukazivale na moguće probleme nakon usvajanja, da ponese teret u slučaju negativnih posljedica ove odluke.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments