Ponedjeljak, 8 Augusta, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETBeživotno tijelo Jasmina Malkočevića pronađeno u hotelskoj sobi

Beživotno tijelo Jasmina Malkočevića pronađeno u hotelskoj sobi

Beživotno tijelo Jasmina Malkočevića čiji je nestanak porodica prijavila PS Zapad u srijedu 15. decembra u 19:30 sati pronađeno je danas u jutarnjim satima u sobi Hotela President u mjestu Ljubače, saznaje Tuzlanski.ba.

Uprava policije MUP-a TK je obaviještena da je u jednoj od iznajmljenih soba pronađeno beživotno tijelo. Međutim, uviđajna ekipa je na terenu i još uvijek ne mogu za medije zvanično potvrditi da je u pitanju osoba incijala J.M. čiji je nestanak prijavljen i za kojim se tragalo.

Kako nezvanično sazanjemo Malkočević je tokom jučerašnjeg dana iznajmio sobu u Hotelu President, a porodica je navela kako je posljednji put viđen u srijedu 15. decembra oko 13 sati, u tamnoj jakni i famericama. Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona u saradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije PU Tuzla.

Smrt je konstatovana na mjestu događaja od strane dežurnog ljekara. Više informacija će biti poznato tokom dana nakon što budu okončane uviđajne radnje. Malkočević je bio poznati muzičar iz Tuzle, a široj javnosti postao poznat tokom jedne od sezona muzičkog show programa ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji. Nakon završenog takmičenja Jasmin se nastavio baviti muzikom.

TUZLANSKI.BA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments