Ponedjeljak, 8 Augusta, 2022
Google search engine
HomeLifestyleiPhone 14 Pro bi trebao dobiti 8GB RAM-a i 48MP kameru

iPhone 14 Pro bi trebao dobiti 8GB RAM-a i 48MP kameru

Izgleda da nije prerano razmišljati o nadolazećoj iPhone 14 seriji, koju Apple predstavlja sljedeće jeseni pa se već doznaje da će iPhone 14 Pro dobiti 8GB RAM-a i 48MP kameru na leđa.

Sljedeća bi godina trebala biti svojevrsna prekretnica za Appleov iPhone. Prije svega, novi iPhone 14 modeli trebali bi se konačno riješiti notcha na vrhu zaslona. Taj najfunkcionalniji urez u zaslonu u svijetu smartphonea je istovremeno nešto što jedni preziru, a drugi se njime diče.

U njemu iPhone nosi najnapredniju biometrijsku autorizaciju prepoznavanjem lica, koju koristi i za autorizaciju plaćanja.

Umjesto notcha, iPhone 14 će izgledno dobiti rupicu selfie kamere, a priča se da bi konačno trebao dobiti i čitač otisaka ispod zaslona.

Friške glasine iz Appleova tabora najavljuju sad i najviše radne memorije dosad. Naime, ovogodišnji iPhone 13 Pro modeli raspolažu sa 6GB RAM-a, no kao što znamo to im je više no dovoljno za super gladak rad i multitasking premda u Android svijetu flagship telefoni danas imaju minimalno 12GB, a neki i čak 18GB.

Kamera na leđima također će konačno premašiti 12MP pa bi glavni senzor trebao dobiti 48MP. Opet za usporedbu, top modeli u Android taboru danas nose 108MP senzore, a predstavljen je i 200MP senzor iz Samsunga.

Realno, iPhone 14 serija je još jako daleko i do iduće jeseni ćemo još o njima štošta čuti, no kao i obično, gdje ima dima ima i vatre.

Što je ono što vi očekujete od nasljednika iPhone 13 serije?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments