Srijeda, 19 Januara, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETLijepe vijesti iz Turske: Mala Nadin Smajlović dobila još jednu bitku

Lijepe vijesti iz Turske: Mala Nadin Smajlović dobila još jednu bitku

Lijepe vijesti stižu nam iz Turske. Malena lavica Nadin Smajlović iz Sarajeva dobila je još jednu bitku.

“Malena lavica Nadin još jednu bitku je dobila. Ostajemo još u Turskoj jer ljekari moraju još uvijek da prate stanje, ali hvala Bogu moja lavica je dobila još jednu bitku”, rekla je za portal Radiosarajevo.ba majka Amina Hodžić Smajlović. 

Nakon tačno tri sedmice borbe Nadin je dobila novu šansu.

“Kada vjernika zadesi bolest, to je poput željeza koje uđe u vatru pa se liši onog lošeg i ostane ono što je dobro. A kada vjernik ozdravi od bolesti, poredi se za ogrtačem koji padne s neba ali zadrži svoje osobine. A ko od nas ne bi želio da dobije novu šansu kao da je ponovo rođen???
Dobila je novu šansu, nakon tačno tri sedmice borbe, Gospodarove milosti i vas dragih ljudi koji su dovili i molili za Nadin. Hvala svima od srca na podršci”, riječi su majke Amine.

Nadin Smajlović, djevojčica čiju je borbu za život i pravo na liječenje pratila javnost Bosne i Hercegovine, sredinom novembra zdravstveno stanje joj se pogoršalo.

Nadin je u pratnji svojih roditelja morala krenuti na put za Tursku.

Prije leta za Istanbul, podsjećamo, gubila je svijest, a u avionu je padala u komu. Na aerodromu je sačekala hitna pomoć, na vrijeme, jer je Nadin već bila u komi.

RADIOSARAJEVO.BA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments