Srijeda, 10 Augusta, 2022
Google search engine
HomeSPORTPlemići na odmoru, Bilbiji cijena skočila za 350.000 eura

Plemići na odmoru, Bilbiji cijena skočila za 350.000 eura

Specijalizirana nogometna stranica Transfermarkt.de ažurirao je vrijednosti nogometaša koji se natječu u Premijer ligi BiH i najveći skok napravio je Bilbija.

Bez dileme, prvo ime prvog dijela M:tel Premijer lige BiH je napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija, a to se može vidjeti i na njegovoj vrijednosti, jer je u odnosu na početak sezone njegova “cijena” sada veća za 350.000 eura.

Specijalizirana nogometna stranica Transfermarkt.de ažurirao je vrijednosti nogometaša koji se natječu u Premijer ligi BiH i najveći skok napravio je Bilbija. Pred početak sezone njegova cijena bila je 450.000 eura, a sada je 800.000 europskih novčanica.

Biblija je jedan od najzaslužnijih za to što su “plemići” tako dominantno osvojili titulu jesenjeg prvaka. U 19 utakmica u prvenstvu postigao je 17 pogodaka i tome dodao četiri asistencije. Trenutno je na koti od 107 pogodaka u bh. eliti i vjerojatno je samo pitanje kada će s vrha liste najboljih strijelaca skinuti legendarnog Wagnera Santosa Laga, koji je mreže u prvenstvu BiH tresao 125 puta. Bilbija rekord vjerovano neće srušiti ove sezone, ali ako i sljedeće bude igrao u BiH, to bi trebalo da postane realnost.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments