Subota, 21 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETMatejev otac: ‘Često gledam u mobitel. Mateju sam poslao sms. Piše da...

Matejev otac: ‘Često gledam u mobitel. Mateju sam poslao sms. Piše da je neisporučen’

Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenarij samo da saznam što mi se s djetetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu, rekao je Nenad Periš.

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je u majici kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba Gotik ne javivši se ni šestorici prijatelja koji su bili u njegovom društvu.

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vijesti o sinu.

– Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenarij samo da saznam što mi se s djetetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovdje, svi se nadamo da ću Mateja naći – rekao je Periš za Telegraf.rs. i napomenuo da mu je kći poslala poruku: “Tata, vratite nam se zajedno.”

– Muči me to što je izašao u majici. Mislim da je imao namjeru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gdje je krenuo, to mi je najveća misterija – kaže Periš.

Prema Periševim riječima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo vjerovati i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome kriju li nešto prijatelji njegovog sina kaže:

– Matej je došao u Beograd s prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uvjeren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve napravili da mogu pomoći da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je kćerka moje prijateljice. Vidio sam je nakon saslušanja u policiji i primijetio koliko joj sve ovo teško pada – tvrdi Periš i dodaje da se ne želi baviti spekulacijama, već saznati gdje mu je sin.

Matej Periš nestao je prije 25 dana u Beogradu. Policija je tijekom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni s kim. Istražitelji pokušavaju saznati zbog čega je napustio klub i gdje je nestao. Posljednji poziv uputio je prijateljici Maji, ali mu se ona nije javila. Posljednja poruka je bila “Gdje si?”.

– Dan nakon nestanka poslao sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena – kaže Periš.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments