Utorak, 5 Jula, 2022
Google search engine
HomeSPORTNovak potvrdio da nije vakcinisan protiv korone

Novak potvrdio da nije vakcinisan protiv korone

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković potvrdio je da nije vakcinisan protiv virusa korona.

Federalni sud u Australiji objavio je niz dokumenata, koji su korišćeni u slučaju između Novaka Đokovića i Vlade Australije, a na osnovu kojih je naloženo da se prvom reketu vrati viza.

Među njima je i transkript razgovora između srpskog tenisera i pripadnika granične policije na aerodromu.

Đoković je tada saopštio da nije primio vakcinu protiv virusa korona. Takođe, potvrdio je da je dva puta bio zaražen – jednom u junu 2020, a drugi put u decembru 2021.

Kako pokazuju dokumenta, pozitivan nalaz je dobio 16. decembra. Podsjećamo, dva dana ranije, Đoković je prisustvovao evroligaškom meču između Crvene zvezde i Barselone, poslije kojeg je Nigel Hayess, jedan od igrača koji se fotografisao s Đokovićem, objavio je da je pozitivan na virus korona.

Dana 16. decembra, Đoković je bio učesnik panela „Putem šampiona“ u organizaciji svoje Fondacije, na kojem su govornici bili i Sonja Vasić i Željko Obradović. Također, bio je i u Pošti Srbije, gde je svečano predstavljena poštanska marka sa njegovim likom.

Samo dan kasnije, 17. novembra, Teniski savez Beograda svečano je proglasio najbolje takmičare u sezoni, a pehare i priznanja uručio je prvi reket svijeta – Novak Đoković.

N1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments