Ponedjeljak, 4 Jula, 2022
Google search engine
HomeMAGAZINPoslušajte kako pjesma "Ponoć" zvuči u interpretaciji glavnih glumaca filma "Toma"

Poslušajte kako pjesma “Ponoć” zvuči u interpretaciji glavnih glumaca filma “Toma”

Milan Marić i Tamara Dragičević, koji u filmu “Toma” tumače uloge Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, prvi put su otpjevali pjesmu “Ponoć”, koju umjesto njih u filmu izvode Suzana Branković i Aco Pejović.

U okviru novogodišnjeg programa na Radio-televiziji Srbije pojavili su se i glumci iz “Tome”, a Milan Marić i Tamara Dragičević prvi put su stvarno otpjevali popularnu numeru.

Videosnimak objavljen na YouTubeu za kratko vrijeme je skupio više od 100.000 pregleda, a pjesma je na 24. poziciji na listi trenutno najpopularnijih u našoj državi.

Također, originalna verzija pjesme “Ponoć” od izlaska filma “Toma” postala je omiljena mnogima, a za tri mjeseca od objave na YouTubeu skupila je 19 miliona pregleda.

Muziku i tekst za pjesmu je pisao Željko Joksimović u saradnji s Predragom Živkovićem Tozovcem.

Reditelj filma Dragan Bjelogrlić u nedavno emitovanoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” otkrio je kako je zapravo pjesma nastala.

Kazao je kako je Željku Joksimoviću zatražio da napravi duet Silvane i Tome i da pjesma ispuni sljedeće zahtjeve: “Da bude nova, da zvuči kao stara i da bude hit”.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments