Srijeda, 25 Maja, 2022
Google search engine
HomeVIJESTIBIH I SVIJETOčajni otac iz Zenice prije 2 godine objavio da prodaje bubreg za...

Očajni otac iz Zenice prije 2 godine objavio da prodaje bubreg za liječenje kćerke: Juče je izvršio samoubistvo

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je jučer izvršio samoubistvo vješanjem, a ovaj čin je najavio i na svom Facebook profilu, od ranije je poznat kao otac koji je prodavao bubreg za operaciju svoje kćerke.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno u štali u mjestu Klopački Put, a samoubistvo je najavio i nekoliko dana ranije na Facebooku.

“Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer vidjet ćemo se na onom svijetu, jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje kćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh na bolji svijet, tamo gdje nema problema”, napisao je on.

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio kćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. youtuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala koji je, sudeći prema objavljenom statusu, i sam obolio, a usljed nemoći da pomogne svojoj kćerki odlučio je izvršiti samoubistvo.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments